13 september 2017

Om det är något som är lite trist här just nu så är det att vi inte kan äta frukost utomhus. Vi går ju upp rätt så tidigt och det är för kallt för att sitta utomhus, bara runt 15 grader och mulet. Så har det varit nästan hela tiden. Omkring 10-tiden skingras molnen och det blir varmt och härligt. Men då har vi oftast redan åkt iväg. Men…. man kan ju inte få allt.

Idag är det onsdagsmarknad i Asti, så vi åker dit. Vi har ju varit på en del marknader nu, men vi tycker fortfarande att det är trevligt. Nu tror vi ju dessutom att vi har en given parkering i Asti så vi ska slippa cirkla runt och leta. Meeen när vi kommer fram är det massor av bilar i staden och på ’vår’ stora parkering finns inte en enda ledig plats! Vi åker runt en stund, men det är packat överallt. Så hamnar vi tillbaka på vår parkering och har sån himla tur att det blir en lucka där vi kan ställa oss.

Denna marknad är verkligen jättestor. Här finns allt. Frukt, grönsaker, blommor, godis, charkuterier, ostar, fisk, tyger, gardiner, kläder – allt från underkläder till tjocka jackor, väskor, skor, verktyg, badrumsprylar, köksprylar mm mm.

Ännu en marknadsbild.
Tyg- och platsblommor är verkligen stort här i Italien. Många är faktiskt rätt så fina också.

Vi äter lunch på en restaurang med det trevliga namnet ….. Laura. Jättegoda pizzor blir det idag. på min var det brie och speck och på Bengts 4 sorters ostar.

Bra restaurang med bl a massor av olika pizzor att välja bland.

På kvällen äter vi melon och skinka. Sen kollar vi på svensk tv på plattan, hahaha, Bengt har lyckats hitta en programvara med VPN så att vi kan se svensk tv och där dök det upp fyra nya avsnitt av Saltön! Inte någon höjdare kanske, men lite skoj är den ändå :-).

Svensk tv-serie

4 reaktioner till “13 september 2017”

  1. lämnar kommentar om den 12 först sidan godkände inte att 4 x 1 = 4
    Carina, funderingar kring förlorad eller trasig hårborste kan ibland ge upphov till migrän

    1. Hahaha, så kan det vara Swante! En kortversion – jag använde skaftet på borsten som skohorn i ett nödläge och det gick inte alls så bra :-).

  2. Vpn är utmärkt för att lura systemet Saltön däremot håller knappt styrfart märks att Karin
    Mannheimer är borta och nya krafter har trätt in som inte kan axla hennes mantel
    men ni har det ju bra även om vädret just nu kunde vara bättre däremot att dricka vatten för att det är måndag hör inte semestern till

    1. Swante, jag börjar fundera på om det var pga att jag drack vatten på en semester-måndag som jag fick huvvevärk på tisdagen??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *